INSTAPKLARE APPARTEMENTEN

Als wooncomfort bovenaan uw lijstje staat, dan biedt Upperleft overtuigende argumenten. Er is uiteraard keuze tussen verschillende types van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Bij de afwerking wordt bovendien geen enkel detail aan het toeval overgelaten, wat garant staat voor een optimale beleving. Dankzij de hoge ramen baadt elke kamer in licht en wacht er op elk moment een spectaculair panorama. Met daarbovenop bijzonder ruime privéterrassen tot wel 64 m2 legt UpperLeft de lat nog wat hoger – heel toepasselijk voor de eerste hoogbouw van Regatta.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. 

Keuze uit 3 verschillende interieurstijlen

INFINITY

Infinity staat voor onbegrensd woonplezier, vrij van ruimte en tijd. Deze luxueuze signatuurstijl maakt dankbaar gebruik van lichte materialen uit de natuur om dat gevoel van vrijheid optimaal te benutten. Ze vervelen nooit én brengen rust in elke ruimte.

En er is meer. De harmonie van een natuurlijk kleurenpalet vergroot de ruimte optisch. Dankzij de ramen van vloer tot plafond baadt uw leefruimte in licht. De zachte, natuurlijke materialen in dit ontwerp verwelkomen al dat licht optimaal en geven er een extra dimensie aan. Puur en positief. Zo geniet u meer van het beste dat UpperLeft te bieden heeft.

OPPOSITE

Bij Opposite plaatst Schellen Architecten tegengestelden oog in oog met elkaar, zo sterk dat ze een connectie vinden. Deze signatuurstijl combineert de elementaire kleuren zwart en wit als basis voor exclusieve interieurs. Daarmee brengt het krachtig ontwerp gemoedsrust en klaarheid, niet alleen in de lichte appartementen van UpperLeft, maar ook in het leven.

Dynamisch en stoer, maar toch stijlvol en fris. De slimme zwart-wit combinatie vormt de basis van steeds meer hedendaagse interieurs. Een terechte keuze, want de tegengestelde kleuren vullen elkaar perfect aan. Het stoere van het zwart, in combinatie met het vredige wit zorgt voor een energiek ontwerp om U tegen te zeggen.

REFLECT

Reflect symboliseert de weerspiegeling van een oppervlak waardoor licht en warmte uw appartement moeiteloos binnenstroomt. Een frisse, minimalistische expressie met een uiterst warme materiaalkeuze die elke keer opnieuw luxe uitstraalt.

De champagnekleurige tinten balanceren in warm contrast met het donkerbruine  schrijnwerk in notelaar. Knap karaktervol, en toch een tikkeltje speels. Dankzij de kamerhoge raampartijen in de klare leefruimte weerkaatst de lichtinval rijkelijk op de zachte muren.

De combinatie van materialen, stoffen en kleuren schept een open kader voor eindeloos woonplezier met een gouden randje.

Aanbod

Type Oppervlakte Slaapkamers Badkamers Tuin / Terras Prijs Downloads
1 slaapkamer appartement 70 m² 1 1 Terras (14 m²) Verkocht
2 slaapkamer appartement 94 m² 2 1 Terras (38 m²) Verkocht
2 slaapkamer appartement 97 m² 2 1 Terras (32 m²) -
2 slaapkamer appartement 120 m² 2 1 Terras (26 m²) -
3 slaapkamer appartement 114 m² 3 1 Terras (45 m²) -
Penthouse 166 m² 3 2 Terras (82 m²) -
Penthouse 167 m² 3 2 Terras (56 m²) Verkocht

Ik wens meer info!

Gelieve een waarde te selecteren
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}