Linkeroever, lieveroever, leukeroever!

Klaar om de lat hoger te leggen? Met een adembenemend panorama op de stad, een ruim privé terras & een appartement om U tegen te zeggen, kan je ongestoord genieten van een luxueuze levensstijl. 

Een stedelijke omgeving met een groen karakter. Bij Upperleft voel je je meteen thuis!

Groen, groen, groen

Upperleft is omgeven door groen, gelegen aan het Galgenweelpark met speelzones, picknicktafels en zicht op de zeilers of wakeboarders. In het verlengde van de Oosterweelverbinding komen er ook nog nieuwe fiets- en wandelpaden en 18 ha extra groen bij, waaronder een park net naast de deur van UpperLeft.

The city at your feet

De nabijheid van Antwerpen centrum draagt natuurlijk ook bij aan het woonplezier in deze nieuwe wijk. Net zo helder als de bel van de tram klinkt de lokroep van de talloze shops en horeca in Antwerpen centrum op 5min met de tram. En als later de fietsbrug klaar is, komt er nog een leuk alternatief voor het openbaar vervoer en de overzetboot bij.

Enjoy the good life

Hoe dichtbij Antwerpen centrum ook is, hier staan rust en ontspanning centraal. Wie graag wél wat actie zoekt, vindt een fitness in UpperLeft zelf, een Finse looppiste iets verderop, fris sportplezier op het Galgenweel en verschillende restaurantjes in de buurt.

Ik wens meer info!

Gelieve een waarde te selecteren
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}