Upperleft Wonen op niveau

Wonen op niveau met een adembenemend zicht

Op heel wat vlakken is de toekomst vandaag moeilijk voorspelbaar. Maar met Upperleft kunnen we u alvast één zekerheid bieden: zorgeloos wonen in tijdloze luxe, in weelderig groen én instapklaar in de zomer van 2023. 

Klaar om de lat hoger te leggen? Met een adembenemend panorama op de stad, een ruim privé terras & een appartement om U tegen te zeggen, kan je ongestoord genieten van een luxueuze levensstijl. 

Een stedelijke omgeving met een groen karakter. Bij Upperleft voel je je meteen thuis!

Instapklare appartementen zomer 2023

Schellen architecten ontwierp speciaal voor Upperleft drie tijdloze interieurdesigns die luxueus én persoonlijk aanvoelen. Daarmee brengen we een uniek totaalconcept om u volledig te ontzorgen. Zo kan u in alle rust uitkijken naar het eindresultaat: een bijzondere thuis op niveau.

Niet alleen de totaalprijs staat vast, ook de onberispelijke kwaliteit van de materialen en afwerking is gegarandeerd. Upperleft laat niets aan het toeval over.

Hier kiest u voor een interieurontwerp met exceptionele afwerking dat meerwaarde biedt: intelligente keuzes gemaakt door experten, duidelijke verwachtingen en geen keuzestress.

 

"Tafeltje voor 2 in de Royal Yacht Club"

De skyline op uw terras
Het centrum op fietsafstand

Zelfs met een geweldig interieur als het uwe blijft de lokroep van de bruisende stad te sterk. En ook op Linkeroever zelf wordt de lijst met leuke adresjes alleen maar langer. Trek eropuit: van de tramhalte tot het pashokje, van het natuurreservaat tot een lunchreservatie, van uw dorst lessen tot zeillessen… De ligging van Upperleft geeft u toegang tot tal van activiteiten die het leven kruiden. Tast toe.

Wonen in Upperleft? Dat is wonen op niveau!

Ik wens meer info!

Gelieve een waarde te selecteren
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}